HUISARTSen

Dr. Isabelle Boon

Dr. Niels Vranckx

Dr. Carl Crols

Dr. Isabelle Boon, Dr. Niels Vranckx en Dr. Carl Crols vormen een netwerkpraktijk. Dit wil zeggen dat de dossiers, agenda, telefonie en secretariaat gedeeld zullen worden.

Dr. Carl Crols blijft werken op zijn huidige werkadres in de Houtenmolenstraat 13 te Bornem.

Bij Dr. Isabelle Boon en Dr. Niels Vranckx kan u terecht in de Hingenesteenweg 60B (Mediplus) te Bornem.


Enkele afspraken worden gemaakt om uw zorg zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te laten verlopen:

 • Er zal enkel op afspraak gewerkt worden.

 • Gelieve een mondmasker te dragen bij de huisartsen.

 • Afspraken worden bij voorkeur online ingepland. Indien u liever telefonisch een afspraak maakt, doe dit bij voorkeur in de voormiddag tussen 8u en 12u via 03/889.14.70

 • Huisbezoeken zijn uitsluitend voor minder mobiele en zwaar zieke patiënten. In een huisartsarme regio zoals Bornem zijn huisbezoeken tijdrovend en bovendien kunnen wij u beter helpen in de praktijk waar al ons medisch materiaal voor handen is en een goede belichting is voorzien. Niet-dringende huisbezoeken bij voorkeur voor de middag aanvragen, hiervoor graag telefonisch contact opnemen: 03 889 14 70, dit kan u online niet inplannen. Voor dringende huisbezoeken kan u uiteraard steeds bellen.

 • Vragen over COVID-19: u kan eerst volgende handleiding lezen, hier vindt u alvast de antwoorden op de meest voorkomende vragen.

 • Secretariaat van 8u tot 12u: hier kan u terecht voor niet dringende vragen, afspraken bij uw huisarts en voorschriften. Bij voorkeur vragen wij om op uw consultatie voldoende voorschiften te vragen. De dokter kan de vervaldatum van uw voorschriften verlengen, zodat u langere tijd uw medicatie kan gaan afhalen.

 • Telefoonhalfuurtje tussen 12u-12u30: voor korte medische vragen. Gelieve voor medicatievoorschriften een afspraak te maken; er kan zo nodig voor een langere periode voorgeschreven worden als u dat wenst. Korte bespreking van bloedresultaten is mogelijk, indien u uitgebreide info wenst of er afwijkende resultaten zijn zal er gevraagd worden om een afspraak te maken. Voor beeldvorming (CT-scan, MRI-scan): tijdens een consultatie kunnen wij u beter informeren en uitleg geven bij de beelden, gelieve een afspraak te maken hiervoor.

 • Wachtdienst: 03 886 16 16
  Op
  weekdagen kan u vanaf 19u 's avonds tot 8u 's morgens terecht bij de huisarts van wacht: 03 886 16 16
  In het weekend en tijdens feestdagen kan u terecht bij de huisartsenwachtpost N16 (Kleine Amer 24B, 2870 Puurs-Sint-Amands:) vanaf vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend om 8u 's morgens : 03/886.16.16. Meer info: www.huisartsenwachtpostn16.be.

Wij hebben een tijdelijke patiëntenstop. Patiënten die recent zijn verhuisd naar Bornem en dus nog geen huisarts hebben in Klein-Brabant, kunnen de praktijk wel contacteren om patiënt te worden.

VAKANTIE

Dr. Isabelle Boon: afwezig van vrijdag 2 september tot en met dinsdag 27 september.

Dr Vranckx: afwezig van maandag 17 oktober tot en met woensdag 26 oktober