TEAM

Huisarts

Dr. Isabelle Boon

Isabelle zal vanaf 1 april 2022 in Mediplus Bornem werken als huisarts. Ze heeft voordien ervaring opgedaan in praktijk De Sterrestraat in Lokeren, praktijk Eksaarde en op de spoeddienst van AZ Nikolaas. Bijzondere interesses zijn huidziekten, kinderen, ouderenzorg en gynaecologie en kleine chirurgie zoals hechtingen, een ingegroeide nagel en het verwijderen van huidletsels.

Huisarts

Dr. Niels Vranckx

Niels vervoegt ons huisartsenteam vanaf juli 2022. Hij voltooide in 2018 zijn opleiding tot huisarts aan de KU Leuven en werkte eerder in Kapelle-op-den-Bos, Mechelen en Waihi, Nieuw-Zeeland. Hij streeft ernaar moderne, patiëntgerichte zorg te bieden en heeft bijzondere interesse voor sportgeneeskunde, dermatologie (incl. huidkankerscreening) en kleine chirurgie. 

Huisarts

Dr. Carl Crols

Als ervaren huisarts zal Carl Crols nauw samenwerken met Isabelle Boon. U kan bij hem terecht in de Houtenmolenstraat 13 te Bornem. De patiëntendossiers, agenda, telefonie en secretariaat worden gedeeld vanaf 1 april 2022. Telefonisch kan u Dr. Carl Crols blijven bereiken op het nummer 03/889.67.88.

Secretartaat/ onthaal

Jill Stout


Jill staat in voor het onthaal bij Mediplus.  Haar doel is om de patiënten zo goed mogelijk te ontvangen en begeleiden.  Zij kan voor u al veel vragen beantwoorden en uw afspraken regelen bij een van de huisartsen.


U kan bij haar terecht in de voormiddag van 8u tot 12u op 03/889 14 70


Seksuoloog

Liza De Maeyer

Liza is gespecialiseerd in de menselijke seksualiteit in al zijn facetten. Ze heeft jaren ervaring met het geven van seksuele voorlichting in middelbare scholen (BeMSA: Belgian Medical Students Association) en werkt nu als klinisch seksuoloog. Daarnaast werkte ze onder leiding van Prof. Dr. Jan Deprest (KU Leuven) aan een onderzoek rond bekkenbodemdisfuncties na de zwangerschap.

Opleidingen: Biomedische wetenschappen ; Master Seksuologie.

AFSPRAKEN telefonisch of via mail:


Je kan bij Liza terecht voor:

Logopediste

Lien Van Dooren

Lien is een zelfstandige logopediste met tien jaar ervaring in het begeleiden van kinderen met leerstoornissen, articulatieproblemen, taalstoornissen en OMFT-problematiek. Ze volgt regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Lien probeert haar therapieën zo praktisch en interactief mogelijk te maken op het niveau van het kind. Communicatie met de ouders staat centraal om zo doeltreffend mogelijk te werken. Ze biedt ook de lessen Typ10 aan voor kinderen die blind willen leren typen.

Opleiding: Bachelor Logopedie + bijscholingen


AFSPRAKEN telefonisch of via mail:


Extra informatie over logopediste Lien Van Dooren:

Indien u nog bijkomende vragen heeft, mag u me steeds contacteren op mijn nummer 0476/56.89.46

Podoloog

Biondi Marin

Biondi is een gemotiveerde podoloog gespecialiseerd in voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten. Zowel kinderen, volwassen en senioren kunnen bij hem terecht. Er wordt telkens een uitgebreid onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de klacht aan het licht te brengen. Vanuit dit perspectief kan er gekeken worden naar een oplossing.

Opleidingen: Bachelor Lichamelijke opvoeding, Bewegingsrecreatie, Podologie ; Opleiding bikefitting.

AFSPRAKEN 


Je kan bij Biondi terecht voor specialisaties en behandelingsmogelijkheden:


Voor volgende klachten kunt u bij hem terecht:

Loopbaan -en stress & burnout coach

Isabel De Beule

Isabel is een gedreven bedrijfspsychologe, coach en HR professional waarbij je terecht kan met vragen over je loopbaan, studiekeuze, stress en burn-out klachten, hartcoherentie en veerkracht. Ook kan je leren omgaan met blokkades zoals grenzen stellen, perfectionisme, angsten, etc.

Opleidingen: Master Handelswetenschappen ; Master Arbeids-en Organisatiepsychologie ; Lerarenopleiding. Momenteel ook psychotherapie opleiding in de interactionele vormgeving.


AFSPRAKEN telefonisch, via mail of www.ifocus-coaching.be 


Je kan bij Isabel terecht voor:

Extra informatie over onze bedrijfspsycholoog Isabel

1.Waarvoor kan je bij mij terecht?

Loopbaanbegeleiding

Geeft je job je niet meer de voldoening waar je naar op zoek bent? Wil je achterhalen wat je mogelijkheden zijn op werkvlak? Wil je zicht krijgen op je talenten en welke job daar beste bij aansluit? Op deze en andere werkgerelateerde vragen kan je een antwoord vinden door het volgen van loopbaanbegeleiding. Je hoeft hierbij zelfs niet van job te veranderen. We gaan samen op pad om jouw mogelijkheden onder de loep te nemen.

Outplacement begeleiding

Ben je werknemer en kreeg je recent te maken met ontslag? Ga dan zeker na of je niet in aanmerking komt voor outplacement begeleiding. Afhankelijk van het type outplacement traject heb je recht op 30 à 60u begeleiding om je langzamerhand terug aan het werk te helpen en je ontslag te verwerken.

Studiekeuzebegeleiding

Weet je niet welke studierichting bij jou past? Wil je je toekomstige studiekeuze doordacht maken en voor een richting gaan die echt bij je past? Dan is studiekeuzebegeleiding zeker iets voor jou! Zowel studenten uit het secundair onderwijs, hogeschool als universiteit komen in aanmerking. Kom er zo achter welke studiekeuze het beste aansluit bij jouw talenten en interesses en je in de toekomst naar een leuke job kan brengen.

Stress & burn-out coaching

Heb je dagelijks last van stress en heb je nog geen manier gevonden om hier beter of anders mee om te gaan? Heb je soms het gevoel dat je niet voldoende bestand bent tegen een tegenslag? Zit je momenteel in een burn-out en zoek je hulp om er terug bovenop te geraken?

Volg dan stress & burn-out coaching want kiezen voor je mentale welzijn, is kiezen voor veerkracht. Leer hier hoe je je vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag kan verhogen. Mensen met een hoge veerkracht laten minder snel de moed zakken. Kortom, word hier de beste versie van wie jij wil zijn nu en in de toekomst.

"Start to breathe" traject

Word je soms overvallen door angsten en paniekaanvallen? Heb je last van hyperventilatie? Slaap je slecht en lig je de hele tijd te piekeren?

We ademen elke dag op automatische piloot maar hoe kunnen we onze ademhaling beïnvloeden zodat we beter met stress leren omgaan en er veerkrachtiger door worden?

Ontdek de voordelen via hartcoherentietraining. Hier leer je hoe je dankzij een wetenschappelijk onderbouwde ademhalingstechniek je stressniveau naar beneden kan brengen en meer rust te ervaren. Het is een 'start to breathe' trainingsprogramma waarbij je je ademhalingsspier gaat trainen en zo meer rust en ontspanning in je leven kan brengen.

Therapie

Leef je op automatische piloot en loop je zo tegen je blokkades aan? Kan je moeilijk grenzen stellen voor jezelf of speelt je perfectionisme je soms parten? Kortom, wil je meer uit je leven halen en bewust bezig zijn met wat je echt belangrijk vindt? Dan kan je hier concrete tools leren om hiermee aan de slag te gaan.

2.Hoe verloopt dit?

Loopbaanbegeleiding

Met VDAB loopbaancheques heb je iedere 6 jaar recht op 2 loopbaancheques waarmee je in totaal 7 uur loopbaanbegeleiding kan volgen. Zonder VDAB loopbaancheques is er geen limiet qua aantal sessies.

We starten bij de eerste loopbaancheque met een kort telefonisch kennismakingsgesprek, gevolgd door een intakegesprek van 1u waarbij je loopbaanvraag en achtergrond bevraagd worden, een verdiepings-en synthesegesprek van elke 1,5u waarbij je door middel van opdrachten en gesprekken verder invulling geeft aan je loopbaanvraag. Je tweede loopbaancheque kan gespreid worden over 3 sessies van 1u of 2 van 1,5u.

Outplacement begeleiding

De duur van een outplacement begeleidingstraject is afhankelijk van een aantal factoren zoals je leeftijd, opzegtermijn/verbrekingsvergoeding of ancienniteit bij je werkgever. Deze begeleiding wordt betaald door je werkgever.

Meer info kan je vinden op https://www.vdab.be/outplacement.

Studiekeuzebegeleiding

In een traject van 5u kom je erachter welke studiekeuze het beste aansluit bij jouw talenten en interesses.

We starten met een kort telefonisch kennismakingsgesprek, gevolgd door een intakegesprek van 1u waarbij je studiekeuzevraag en achtergrond bevraagd worden, een verdiepingsgesprek van 2u waarbij je door middel van opdrachten en gesprekken zicht krijgt op je talenten en welke studierichtingen daarbij aansluiten, een synthesegesprek van 1u waarbij je tot je finale studiekeuze komt en een nazorggesprek met je ouders van een half uur zodat zij het resultaat van je studiekeuzetraject kunnen horen.

Stress & burn-out coaching

We starten met een kort telefonisch kennismakingsgesprek, gevolgd door een intakegesprek van 1u waarbij je hulpvraag en huidige situatie in kaart wordt gebracht. Het verdere traject gebeurt op maat en in functie van jouw vraag. Gezien elk herstel persoonsgebonden is, is de duur van de begeleiding afhankelijk van je vooruitgang op zowel mentaal als fysiek vlak.  

Hartcoherentietraining

We starten met een kort telefonisch kennismakingsgesprek, gevolgd door een intakegesprek van 1u waarbij je hulpvraag en huidige situatie in kaart worden gebracht. Vervolgens vinden er 2-wekelijks 4 sessies plaats van telkens 1u om je vooruitgang te bespreken. Bij de start en aan het einde van de training wordt je situatie op dat moment gemeten zodat we je evolutie kunnen opvolgen.

In een traject van 5u leer je hoe je stress beter kan beheersen dankzij deze wetenschappelijk onderbouwde ademhalingstechniek.

3.Wie ben ik?

Ik ben Isabel De Beule, een gedreven bedrijfspsychologe, met kennis en ervaring binnen de domeinen waar mijn passies liggen: loopbaan-en studiekeuze, stress & burn-out, veerkracht en hartcoherentie. Het is mijn missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. De focus ligt hierbij op werk, studie en stressbeheersing. 

De waarden die ik hierbij hoog in het vaandel draag, zijn eerlijkheid, integriteit, authenticiteit, vertrouwen en respect.

Anderen omschrijven mijn coachingsstijl als inspirerend, warm, professioneel en integer.

4.Hoe kan je mij bereiken?

Telefonisch op het nummer 0492 58 64 75, via mail op isabel@ifocus-coaching.be of via de contactopagina van mijn website: http://www.ifocus-coaching.be/contact-2/ 

5.Wat betaal je?

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques: elke loopbaancheque kost 40 euro waarbij de eerste cheque recht geeft op 4u begeleiding en de tweede cheque op 3u begeleiding.

Loopbaanbegeleiding zonder VDAB loopbaancheques: 80 euro per uur (werknemers) of 100 euro per uur (zelfstandigen)

Studiekeuzebegeleiding: 80 euro per uur (incl half uur gratis conclusiegesprek ouders). 

Stress en burn-out coaching: een sessie van 1u kost 70 euro.

Hartcoherentietraining: 70 euro per uur. 

Therapie: een sessie van 1u kost 70 euro.

Voor bepaalde mutualiteiten (bv. De Voorzorg, Liberale mutualiteit, Neutrale ziekenfondsen,...) is er tussenkomst voorzien gezien ik een erkend psycholoog ben door de psychologencommissie. Voor meer info richt je je best tot je mutualiteit waar je een terugbetalingsformulier kan downloaden

Rouwtherapeut en verliescounselor

Karin Verheyen 

Sinds 2009 begeleidt ze volwassenen die het – om welke reden ook- moeilijk hebben met een verlieservaring. Dit kan een overlijden zijn, maar ook een scheiding, een onverwacht ontslag of een onvervulde kinderwens kunnen een rouwproces vragen. Ze werkt cliëntgericht en volgens evidence-based methoden, o.a. brainspotting.

AFSPRAKEN telefonisch, via mail of via www.levennaverlies.be


Je kan bij Karin oa. terecht voor:

Extra informatie over onze rouwtherapeut en verliescounselor Karin

1. Over mij
Als gediplomeerde en ervaren coach en rouwtherapeut, help ik op betrouwbare wijze mensen die een verlies hebben geleden. Van oorsprong orthopedagoge, ligt mijn ervaring en expertise in het begeleiden van volwassenen en ouderen.

Een greep uit mijn opleidingen:
rouwtherapie (Open Mind), integratieve rouw- en verliesverwerking en traumaverwerking (Educatieve Academie), burn-out coaching (Dr. Luc Swinnen), inspirerend coachen (Jef Clement), brainspotting (Educatieve Academie), hartcoherentie (Louvanie), opleiding vrijwilliger palliatieve zorg,…

Constant bijscholen is voor mij een must. Momenteel volg ik de opleiding klinische psychologie.

Om mijn professionaliteit te garanderen, volg ik regelmatig supervisie.


2. Heb je (altijd) begeleiding nodig voor je verlies?

Wanneer je een (groot) verlies doormaakt, kan je wereld veranderen. Je vraag je af wat de toekomst gaat brengen. Het voelt alsof je nooit meer dezelfde persoon kan zijn. Al deze bevindingen en vragen kunnen je verwarren. Ook adviezen – hoe goedbedoeld ook- zijn niet altijd even helpend. Wanneer je op eigen kracht of met hulp uit je omgeving, niet verder geraakt, kan je professionele hulp inroepen. Dit is geen teken van zwakte maar van kracht. Je doet inspanningen om jezelf te helpen. Niet iedereen heeft hulp nodig. Rouwen is een normaal proces. In het eerste gesprek krijg je hier een duidelijk antwoord op zodat je zelf verder kan beslissen


3. Wat kost de begeleiding?

Een sessie kost €60. Je krijgt over het financiële plaatje alle info tijdens het eerste gesprek.

Laat een betaling je nooit tegenhouden om een afspraak te maken.


4.  Hoe kan je me bereiken?

Het snelste maak je een afspraak via telefoon: 0489-55.41.32.

Mailen kan ook: karin@senkaflex.be of via de website https://www.levennaverlies.be/

Je bent welkom.

Relatiecoach 

Nicole Allaert 

Nicole Allaert begeleidt al 8 jaar koppels die, om welke reden dan ook, het gezamelijke liefdespad niet meer bewandelen. Vanuit haar werk als lifecoach en bewustzijnscoach kiest ze ervoor om geen traditionele relatietherapie te geven. Geen enkel traject is dan ook hetzelfde maar wordt aangepast aan de problematiek van het koppel. De keuze om vooral te focussen op het herstellen van de verbinding tussen man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man, is zeer bewust en zeer effectief.

Opleidingen: Cognitieve gedragstherapie, MBCT, counseling, rouwtherapie, rationeel-emotieve therapie, NLP, traumatherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie, massagetherapie, energiewerk, lichaamswerk, relaxatietechnieken

AFSPRAKEN via mail of telefonisch:

Dit is hoe koppels relatiecoaching bij Nicole ervaren:

‘We zouden kunnen zeggen dat het gesprekken zijn vanuit het hart. Er zijn geen vooropgestelde aantal sessies voorzien maar een vrijblijvende keuze naargelang de behoefte van het koppel. Ook voor problematiek bij nieuw samengestelde gezinnen is Nicole een perfecte begeleidster. Ze is zelf plusmama geweest en dus zeer bekend met de mogelijke obstakels. Als er beslist wordt om de wegen te scheiden, blijft Nicole jullie helpen om in vriendschap uit elkaar te gaan. Dat is toch wat er na een lang samenzijn de ideale oplossing is. Nicole is een vrouw met passie voor haar cliënten. Haar job is haar hobby en ze heeft steeds een luisterend oor wanneer nodig’

Consultatieprijs: 80€ p/u en 120€ p/1,5u

Psychologisch consulente 

Kristin Verlinde

Kristin is mama van 3 en psychologisch consulente met een specialisatie in de klinische psychologie.  Op dit moment volgt ze een postgraduaat om zich verder te verdiepen in gedragscounseling.  In een vorig leven deed ze 20 jaar ervaring op binnen de HR wereld, een wereld die haar de kans gaf om te ontdekken waar haar ware passie ligt: verbinden met mensen. Als psychologisch consulente wil ze graag naast hen staan en wil ze de schouder zijn die soms even nodig is om verder te gaan. Hierbij is het voor haar belangrijk om onvoorwaardelijk en zonder oordeel te kijken en te luisteren. Iedereen kampt wel eens met een tegenslag of een zwaardere periode in het leven. Wanneer je last hebt in jouw functioneren of de indruk krijgt vast te lopen, kan het samen stilstaan en verkennen wat jij ervaart, een zinvolle stap zijn.

Opleidingen: Postgraduaat gedragscounseling Klinische psychologie


AFSPRAKEN via mail of telefonisch:

Mogelijke hulpvragen zijn:

Kinder- en jongerenpsycholoog

Charlotte Horemans

Charlotte studeerde in 2018 af als Klinische Psychologe aan de Universiteit van Gent. Sindsdien is zij werkzaam bij Pleegzorg waar zij kinderen, jongeren en hun context begeleidt.

Charlotte biedt begeleiding aan kinderen en jongeren met een leeftijd van +- 6 jaar tot 25 jaar en hun gezin. Elk kind is uniek, vanuit deze visie wordt er op maat en tempo van het kind / jongere gewerkt. Charlotte legt niet de focus op het gedrag maar probeert te zoeken naar wat er schuilgaat achter dit gedrag (gevoelens, behoeften,..).

Er wordt altijd gestart met een intakegesprek, dit eerste gesprek heeft als doel elkaar beter te leren kennen en samen te bekijken waar het wat moeilijker loopt. De wederzijdse verwachtingen worden op elkaar afgestemd en er zal een toelichting worden gegeven over de begeleidingsvorm.

Opleidingen: Master Klinische Psychologie ; Bachelor Toegepaste Jeugdcriminologie.

Elke woensdagnamiddag kan je bij Charlotte terecht in Mediplus.

AFSPRAKEN telefonisch of via mail:


Je kan bij Charlotte terecht voor:

Audioloog

Kathleen Van Sande

Kathleen is een gepassioneerd audioloog en audicien wiens aanpak aangepast is aan jouw persoonlijke situatie en noden, want iedere hooroplossing is uniek! Een goede, open communicatie staat voor haar centraal in een geslaagde behandeling. Om de diensten voor iedereen toegankelijk te maken, zijn voor mensen die minder mobiel zijn huisbezoeken mogelijk.

Opleidingen: Master in Logopedische en Audiologische wetenschappen, afstudeerrichting Audiologie. Educatieve Master in Gezondheidswetenschappen

AFSPRAKEN telefonisch, via website of via mail:


Je kan bij Kathleen terecht voor:

Bij bijkomende vragen kan je contact opnemen via audiologie_kathleenvansande@hotmail.com 

Diabetes educator

Lana De Meyer


Lana is een gedreven verpleegkundige die gespecialiseerd is in diabetes. Als diabeteseducator kan ze je leren omgaan met uw suikerziekte om een normaal leven te kunnen leiden waarbij de kans op verwikkelingen minimaal wordt. De focus ligt hier vooral op preventie en educatie. Lana werkt momenteel in AZ Nikolaas (nu VITAZ) waarbij ze dagelijks diabetespatiënten begeleidt. Ze kan je ook bijstaan in de regeling van het voortraject en zorgtraject diabetes.


Opleidingen: Bachelor verpleegkunde ; Postgraduaat Diabeteseducatie

Vanaf juli 2022 zal Lana het team van Mediplus versterken.

AFSPRAKEN telefonisch of via mail:


Je kan bij Lana terecht voor:

Kinesist

Jens Clement


Jens is een master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met een specialisatie in manuele therapie & sporttherapie. Kinderen, jongeren en ouderen kunnen bij hem terecht voor een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Jens gaat samen met u op zoek naar de beste manier om u van uw klachten te verhelpen. Dit via een professionele en effectieve therapie en begeleiding in uw herstelproces. 

Opleidingen: Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie in manuele en sportkinesitherapie ; Postgraduaat Manuele kinesitherapie.

AFSPRAKEN telefonisch, via website of via mail:


Je kan bij Jens terecht voor:

Medisch Pedicure

Sarah Arabi


Sarah studeerde in 2019 af als schoonheidspecialiste en voetverzorger. Heb je last van pathologisch eelt, eksterogen, ingegroeide nagels, schimmels,... of wil je je nagels gewoon eens laten lakken? Dan kan je bij haar terecht. Ze zorgt ervoor dat je terug sterk in je schoenen staat. 

Opleidingen: Schoonheidsspecialiste, visagie, massagetherapie en voetverzorging

AFSPRAKEN telefonisch of via mail:


Je kan bij Sarah terecht voor:Diëtiste

Alix Cammaert

Alix is een gemotiveerd erkend diëtiste afgestudeerd in juni 2021. Voeding is geen zwart – wit verhaal en daarom wil zij streven naar een persoonlijke aanpak. Het is voor haar van belang om samen te zoeken naar jouw realistisch doel en hier de beste weg naartoe te vinden.

Kortom kijkt zij er naar uit om jouw te begeleiden naar een gezonder leven!

Opleidingen: Bachelor Voedings – en Dieetkunde; Postgraduaat Diabeteseducator

AFSPRAKEN telefonisch of via mail:
Menopauzeconsulent

Ann Vereerstraeten


Ann is docent vroedkunde (Odisee) en verpleegkunde (HBO5 Sint-Carolus). Ze stond jarenlang in het werkveld als vroedvrouw. De verschillende levensfasen van de vrouw hebben haar steeds geïnteresseerd. Bij het luik menopauze wordt vaak weinig stil gestaan. Nochtans kan dit een enorme weerslag hebben op de levenskwaliteit van de vrouw.

Vragen over hoe je zo optimaal mogelijk deze levensfase tegemoet gaat, kun je bij haar kwijt.

Hebben de hormonen bij jou reeds een aantal klachten veroorzaakt, dan wordt er gezocht naar een oplossing die voor jou past.

Opleiding: postgraduaat menopauzeconsulent, vroedvrouw, verpleegkundige (bachelor), lerarenopleiding, meerdere bijscholingen

AFSPRAKEN: via mail of telefonisch 

Een consultatie bij een menopauzeconsulent: wat kun je verwachten bij Ann?
Gezondheidscoach

Elke Flies


Elke is gezondheidscoach, wandelcoach, kinesitherapeut, hartcoherentiecoach, instructeur van Mindful Run en PowerWalk -trainer in Bornem en Puurs-Sint-Amands en samen met jou zoekt ze naar wat jouw lichaam en geest in beweging kan brengen. 

Ze koos voor haar studies kinesitherapie vanuit haar passie voor het menselijk lichaam en vanuit een natuurlijke reflex om mensen te helpen. Gedurende haar hele loopbaan hield ze steeds deze twee dingen in haar rugzak. Ze ondervond ook zelf dat lichaam en geest functioneren als één geheel en dat je altijd invloed uitoefent op beide. 

Heb jij een probleem op vlak van gezondheid? Slaag je er niet in om dat diëet vol te houden? Wil je wel sporten of bewegen, maar zit je vast? Heb je slaapproblemen? Wil je beter en bewuster ademhalen? Kortom: wil jij in beweging komen met je lichaam of met je geest? Dan ben je welkom op haar pad.


AFSPRAKEN: 

Prikcentrum

In Mediplus Bornem kan je in het prikcentrum op de eerste verdieping terecht om je bloed laten prikken indien je een aanvraagformulier van je arts hebt. Ook urinestalen en stoelgangsstalen kan je samen met een aanvraagformulier achterlaten. Een verpleegkundige zal je verder helpen.


Bloedafname: Ma - di - do  8u-11u: (zonder afspraak) steeds met aanvraagformulier van huisarts of specialist 

COVID PCR afname: Ma - di - do (enkel op afspraak via de website: https://www.medina.be/nl/  en in bezit van uw aanvraagcode via http://mijncoronatest.be/ ) Labo Medina: 052/25 80 25

Welkom bij Mediplus Bornem, een nieuw multidisciplinair medisch centrum in Bornem. In Mediplus Bornem werken drie huisartsen, daarnaast werken er nog 15 paramedici: een kinesist, logopedist, diëtist, podoloog, audioloog, kinderpsycholoog, seksuoloog, medische pedicure, tabakologe, loopbaan-stress & burnout coach, rouwtherapeut, relatietherapeut, ergotherapeut, psychologisch consulente en diabetes-educator. 

Collega's gezocht!

Wij streven naar een multidisciplinaire aanpak van de zorg. Een samenwerking tussen huisartsen, specialisten en paramedici biedt een geïntegreerde zorg aan de patiënt. Wij hopen ons team verder samen te stellen met enthousiaste collega's. 

Wij zijn op zoek naar: