PSYCHOLOGISCH CONSULENTE

Kristin & Karin hebben beiden een opleiding psychisch consultente met elk hun eigen specialisaties. 

Kristin specialiseert zich in angst, piekeren, depressie, identiteit en zingeving. 
Bij Karin kan je terecht voor rouw, verlies, depressie en neerslachtigheid.

Hieronder kan je meer informatie terugvinden over hen, inclusief de contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Psychologisch consulente 

Kristin Verlinde

Kristin is mama van 3 en psychologisch consulente met een specialisatie in de klinische psychologie. Ze behaalde een diploma als gedragscounselor na een postgraduaat van 2 jaar om zich verder te verdiepen in gedragscounseling.  In een vorig leven deed ze 20 jaar ervaring op binnen de HR wereld, een wereld die haar de kans gaf om te ontdekken waar haar ware passie ligt: verbinden met mensen. Als psychologisch consulente wil ze graag naast hen staan en wil ze de schouder zijn die soms even nodig is om verder te gaan. Hierbij is het voor haar belangrijk om onvoorwaardelijk en zonder oordeel te kijken en te luisteren. Iedereen kampt wel eens met een tegenslag of een zwaardere periode in het leven. Wanneer je last hebt in jouw functioneren of de indruk krijgt vast te lopen, kan het samen stilstaan en verkennen wat jij ervaart, een zinvolle stap zijn.

Opleidingen: Postgraduaat gedragscounseling Klinische psychologie


AFSPRAKEN via mail of telefonisch:

Mogelijke hulpvragen zijn:

Psychologisch consulente en rouwtherapeut

Karin Verheyen 

Sinds 2009 begeleidt ze volwassenen en ouderen die het – om welke reden ook – moeilijk hebben. Dit kan zich uiten in een (beginnende) depressie, een gevoel van uitzichtloosheid of moeite met het dagelijks leven. 

Haar specialisatie is mensen ondersteunen die een verlies hebben geleden. Naast een overlijden kunnen ook een scheiding of een onverwacht ontslag  een rouwproces vragen. Ze werkt cliëntgericht en volgens evidence-based methoden. 


AFSPRAKEN telefonisch, via mail of via www.levennaverlies.be

Je kan bij Karin oa. terecht voor:

Extra informatie over onze rouwtherapeut en verliescounselor Karin

1. Over mij
Als gediplomeerde klinisch psychologisch consulente en rouwtherapeut, help ik mensen die bijvoorbeeld een verlies hebben geleden. Van oorsprong orthopedagoge, ligt mijn ervaring en expertise in het begeleiden van volwassenen en ouderen. 

Een greep uit mijn opleidingen:
rouwtherapie (Open Mind), integratieve rouw- en verliesverwerking en traumaverwerking (Educatieve Academie), Klinisch psychologisch consulent (Vives), credit vakken klinische psychologie (universiteit Gent) , burn-out coaching (Dr. Luc Swinnen), inspirerend coachen (Jef Clement), brainspotting (Educatieve Academie), hartcoherentie (Louvanie), opleiding vrijwilliger palliatieve zorg,…

Constant bijscholen is voor mij een must.

Om mijn professionaliteit te garanderen, volg ik regelmatig supervisie.


2. Heb je (altijd) begeleiding nodig voor je verlies?

Wanneer je een (groot) verlies doormaakt, kan je wereld veranderen. Je vraag je af wat de toekomst gaat brengen. Het voelt alsof je nooit meer dezelfde persoon kan zijn. Al deze bevindingen en vragen kunnen je verwarren. Ook adviezen – hoe goedbedoeld ook- zijn niet altijd even helpend. Wanneer je op eigen kracht of met hulp uit je omgeving, niet verder geraakt, kan je professionele hulp inroepen. Dit is geen teken van zwakte maar van kracht. Je doet inspanningen om jezelf te helpen. Niet iedereen heeft hulp nodig. Rouwen is een normaal proces. In het eerste gesprek krijg je hier een duidelijk antwoord op zodat je zelf verder kan beslissen


3. Wat kost de begeleiding?

Een sessie kost €60. Je krijgt over het financiële plaatje alle info tijdens het eerste gesprek.

Laat een betaling je nooit tegenhouden om een afspraak te maken.


4.  Hoe kan je me bereiken?

Het snelste maak je een afspraak via telefoon: 0489-55.41.32.

Mailen kan ook: karin@senkaflex.be of via de website https://www.levennaverlies.be/

Je bent welkom.